maanantai 21. heinäkuuta 2008

Oh, you made it to the Violet Hill.

Siis tervetuloa blogiini, Violet Hilliin. Blogiin, jossa minä, Roxy, kerron elämästäni omalla raa'alla, mutta rakastavalla tyylilläni. Varoitan teitä, tulen todennäköisesti ottamaan kantaa asioihin rankalla kädellä. Kerron aivan varmasti asioista tasan oman mielipiteeni, kiertelemättä tai kaunistelematta yhtään. No, miksi valehtelisinkaan omassa blogissani?
Ah, ja älkää ihmetelkö todennäköisiä mielialanvaihteluja. Välillä on teiniangst - päivä jolloin kaikki on perseestä, välillä on Im the happiest person in the World! - päivä, välillä tunnen itseni täydelliseksi ja välillä olen maailman rumin ja lihavin ihminen tällä pienellä, tuhoutuvalla pallolla.
Mutta hei, sellaista s
e teinin elämä on. -.-''

--
No niin, alkuesittelyt on tehty. Nyt ehkä saatat ymmärtää Roxyn elämää. No, todennäköisesti ainoa ihminen, joka koskaan tulee lukemaan tätä blogia on hanipupurakaspörröpääroosa, joka on tuntenu mut jo niin kauan, että ymmärtää mun elämää ilman erillistä esittelyäkin. No, jos täällä on joku muukin, se joku varmaan miettiii, miten Lennipoju liittyy Roxyyn tai Violet Hilliin. No, Violet Hilliin se ei liity mitenkään. Se on vain kauniin biisin kaunis nimi. Lennipoju on jo aiemmin mainitun ihanan pikk
u Roosan kutsuma nimi minusta. (Joo, oikee nimeni on Leeni ja ei, en ole poika.) Roxy on muuten vaan hahmo eräästä tyhmästä tarinasta.
Niin, ja brändi.

So, enjoy my blog.

Yours,

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mie oon ny anonoyyminä, ku en jaksanu kirjautuu sisään :D

enivei.. kyl tätä varmaan joku muukin joskus lukee ^^

~ se ihme pörröpää-you-know-who