tiistai 29. heinäkuuta 2008

I'm back!

Juu pieni päivityskatkos, johtuipi niinkin rakkaasta jutusta kuin mökistä. Ja kaikki eivät ole niin onnellisessa asemassa, että omistaisivat läppärin. :D Pahoittelen edellisen tekstin angstausta, mutta ei voi mitään, kirjotin sen kello yks yöllä..

---

Meillä jopa oli tällä kertaa kavereita mökillä. (joo, ne oli h. ja p.) Nukuttiin teltassa. Neljästään. Oli HIEEMAN ahdasta. :D Ekana yönä sain nukuttua ruhtinaalliset 3 tuntia.. En vaan saanut nukuttua, taaskaan. On nääs ollut vähän ongelmia sen kanssa. Mut seuraavana yönä sain nukuttua seittemän tuntia! Ihanaa. Oisin nukkunu varmaan pidempääkin, mutta arvaa pystykö nukkumaan, kun (kaheksan aikaan!) kuuluu kiljumista ja tyypit heiluttaa telttaa satasella. Ja aina aamuisin ihanan pirteä Leeni kiljuu, et mitä helvettiä ne tekee, mitä saankaan vastaukseksi? "Itikoita!" Hittomies, ne itikat on ulkopuolella! Voivoi... Tuon kokemuksen jälkeen on ihanaa olla kotona, oikeesti. kokeilkaa joskus.
Ei siellä mökillä ihan koko aikaa elämä ihan perseestä ollut, paistettiin vaahtokarkkeja. :D Noei. Sain päähäni tällasen ajatuksen, etten tarvitse lihaa. Ei se oo ees niin hyvää. Voisin ryhtyä kasvissyöjäks milloin tahansa. PAITSI ainut ongelma on, että mun vanhemmat laittaa edelleen ruoat, ja niissä ruoissa on lihaa.
Mut jos en ryhdy kasvissyöjäksi, liityn ainakin Greenpeaceen. En pysty syömään edes sipsejä (saati nuudeleita), missä on palmuöljyä.
Ainut ongelmani on kulutus. Ostelen liikaa staffia. Vaatteita, elektroniikkaa... etc. En ole valmis luopumaan siitä. Täysin. :D Voisin käydä kirpputoreilla, sieltä löytää aina välillä aivan mielettömän hienoja vaatteita ja asusteita. Muttakun asut täällä jossain kuusessa, arvaa onko täällä mitään kunnon kirpputoreja. Haluaisin mennä lontooseen tai jonnekkin muualle kunnon Second Hand shoppeihin.. Mutta kun matkustaminenhan vasta onkin epäekologista.. Gaah. No, en minä maailmaa yksin voi pelastaa. Kun pitää ostaa uus mp3nenkii, ku edellinen .. tipahti järveen. :D Mitäs sanoin? Ei kannata olla mökillä!

Yours,



ps. Kiitos rrooosalle kommenteista.
pps. Siun kakkulat on haettavissa tutusta osotteesta. :D Näkyillään! :)

1 kommentti:

Roosa kirjoitti...

Arvaas mitä? Moon blondi XD
Ja mien kerro siitä projektista :D

Btw, Voitsie olla huomennna (keskiviikkona)? Ku miulla oli aikomus mennä huomenna kiertelee kirpputoreja, ni sie pääsisit mukaan ^^